Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen 02 juli 2019 - Het mosselseizoen start doorgaans begin juli en is afhankelijk van de conditie van de mosselen. Pas ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de sardine 18 juni 2019 - Giuseppe Lo Presti van La Pizza in Rotterdam brengt een ode aan de sardine die hij verwerkt in een S ... Lees meer
Op pad: Kingfish & zeewier safari 05 juni 2019 - Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli nemen ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de koolvis 14 maart 2019 - Robert Hartelman van restaurant Cèpes in Otterlo brengt een ode aan de koolvis die hij combin ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de skrei 29 januari 2019 - Bas Hoog van Glaswerk in Den Haag brengt een ode aan de skrei die hij combineert met groene kool, sc ... Lees meer
Nieuws: VersAcademie weer van start 09 januari 2019 - Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops door ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeebaars 10 december 2018 - Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert met ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de rog 07 november 2018 - Rog in de keukenDe rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst van de visserij op tong e ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel 09 oktober 2018 - Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze me ... Lees meer